Ubytování v Pardubicích – Hotel Kristl!

Plánujete soukromou nebo pracovní cestu do Pardubic nebo jeho blízkého okolí a stále nemáte zařízené ubytování? V tom případě může být tento článek pro vás přínosem.

Rádi bychom Vám nabídli pár zajímavých informacích o možnosti ubytování v Pardubicích. Zde si můžete přečíst nabídku ubytování v příjemném hotelu Kristl, který je situován přímo v centru Pardubic.

Hotel Kristl – příjemné ubytování v centru Pardubic
Tento hotel vám nabízí ubytování na klidném místě v městě Pardubice právě pro ty, kteří hledají ubytování v klidném prostředí, přesto však blízko centra a všeho dění.

Hotel Kristl vám nabízí k ubytování celkem 48 lůžek a 5 přistýlek. Pokoje nabízí různé kapacity lůžek a všechny disponují vlastních sociálním zařízením – sprcha, WC, také televizor a WiFi připojení zdarma.
Ubytování v Pardubicích v hotelu Kristl bude pro vás ideální, ať už se hodláte ubytovat jako jednotlivec nebo i skupinka.

Hotel Kristl – ubytování Pardubice vám nenabízí pouze kvalitní ubytování v klidném prostředí, ale také příjemné ceny, parkování u hotelu zdarma, snídaně v ceně ubytování a také zajištění obědů a večeří přímo v hotelu nebo v nedaleké kavárně Evropa.

Chcete-li se dovědět více informací, můžete navštívit stránky tohoto hotelu Kristl www.hotelkristl.cz nebo se s ním zkontaktovat prostřednictvím telefonního kontaktu +420 466 612 511 nebo +420 739 287 636. Je vám k dispozici také emailový kontakt hotelkristl@seznam.cz.