Využijte k odvodnění pozemku drenážní systém AS-Krecht

Nesprávné řešení zasakování a odvodu dešťové vody způsobuje závažné problémy. Zvláště pro města a obce, které mají ve správě komunikace, parkoviště, odstavné plochy nebo jiné zpevněné či zatravněné plochy. Přitom existují jednoduché drenážní systémy, které například odvodnění parkoviště, respektive zasakování dešťové vody, pomáhají snadno řešit. Pro následné hospodaření s dešťovou vodou a její skladování jsou ideální podzemní plastové nádrže, na které se snadno napojí dešťová kanalizace, které vodu svádí do nádrží.

AS-KRECHT

AS-KRECHT je akumulační a drenážní systém tunelového tvaru, skládající se z lehké, plastové, půlkruhové schránky (schránek) uzavřených z obou stran plastovými čely. Tím je vytvořen podzemní prostor o velké kapacitě vhodný pro akumulaci a postupné zasakování srážkových vod ze zpevněných ploch a povrchů do půdy.

Photo: AS-KRECHT

AS-NIDAFLOW

AS-NIDAFLOW je inovativní systém pro akumulaci a vsakování dešťové vody. Sestává se z vsakovacích bloků voštinového typu, které lze přizpůsobit velikosti a tvaru odvodňovaného pozemku. Vznikne tím podzemní prostor vhodný pro akumulaci a následné vsakování dešťové vody ze zpevněných ploch. Nové pojetí nátokového a odtokového potrubí spolu s novým umístěním vstupní a výstupní šachty umožňuje efektivní a ekonomické odvodnění pozemku.

Photo: AS-NIDAFLOW

AS-NIDAPLAST

AS-NIDAPLAST je akumulační a drenážní systém skládaný z jednotlivých bloků voštinového typu. Tím je vytvořen podzemní prostor o velké kapacitě vhodný pro akumulaci a postupné zasakování srážkových vod ze zpevněných ploch a povrchů do půdy. V případě použití v kombinaci s nepropustnými foliemi slouží jako retenční nádrž s řízeným odtokem.

Photo: AS-NIDAPLAST