Žabky na záclony

Nenápadní, ale neocenitelní pomocníci. I tak by se daly ve stručnosti charakterizovat skřipce a žabky na záclony. Pomocí tohoto nezbytného komponentu stínící techniky se zavěšují záclony nebo garnýže. Žabky na záclony jsou multifunkční a o jejich dalším použití se můžete dočíst více informací v e-shopu urbanek-ul.cz, který Vám přináší kompletní sortiment stínící techniky.

Jak vybrat žabky na záclony?
Žabky na záclony jsou ideální volbou pro lehčí typy záclon, při neúměrné zátěži může hrozit jejich prohnutí a mechanické poškození. Pestrá paleta barev a provedení žabek na záclony Vám umožňuje jejich sladění s další stínící technikou. Pokud si nevíte s výběrem žabek či skřipců rady, neváhejte využít naše bezplatné poradenství.

Nabídka žabek na záclony a skřipců
Ústecká firma URBÁNEK Vám nabízí široké portfolio stínící techniky, které obsahuje všechny nezbytné komponenty, tedy i žabky na záclony. Základní dělení žabek na záclony spočívá v jejich využití: pro garnýže – záclonové tyče pr. 28 mm, pro kolejnice typu U a ostatní typy (zavěšení na záclonový kroužek nebo záclonový háček).

Objednejte si žabky na záclony v e-shopu urbanek-ul.cz!