3D plazmové a LED televize, budoucnost pro vaše domácnosti

Pokud hledáte skutečně kvalitní televizi a spokojíte se jen s tím nejlepším, prohlédněte si naši nabídku plazmových televizí. Spadají do nejvyšší třídy televizí, a to díky jedinečné technologii využití plazmy a iontů vyzařujících fotony.

Plazmové televize jsou vhodné pro kombinaci s domácím kinem. Divák tak dostane ten nejlepší obraz i zvuk. Zážitek z filmu nebo fotbalového utkání tak bude nepřekonatelný. Plazmové televize v propojení s domácím kinem uspokojí i toho nejnáročnějšího diváka.

V stávající nabídce Tivis naleznete plazmové televize od značek Panasonic, LG a Samsung.

Moderní 3D plazmové televize

Mnozí odborníci na digitální technologie se domnívají, že jde o budoucnost televizního vysílání. Zvláště v případě autostereoskopického zobrazování, kdy není třeba využívat aktivní 3D brýle. Technologie autostereoskopického zobrazování nevyžaduje při sledování obrazu speciálních 3D brýlí. Jistá nevýhoda však spočívá v zorném úhlu, ze kterého je možné 3D televize sledovat a v ceně 3D televize založené na této technologii.Plazmová 3D televize

Je však otázkou času kdy se 3D televize stanou běžnou součástí našich domácností a vysílat se bude pouze v 3D. Otázkou však zůstává, kdy se na trhu objeví autostereoskopické televize s velkými úhlopříčkami a dostatečně propracovanou a dotaženou technologií. Již dnes si však můžete vychutnat kvalitní 3D obraz. Doporučujeme Samsung, který své 3D televize umí vyrobit z kvalitních materiálů a jejich technologie patří mezi to nejlepší na trhu. Pozadu však nezůstává ani LG, Toshiba a další značky. Přesvědčte se sami!