Komplexní nabídka služeb díky portálu práce inzerceprace.cz

InzercePráce.cz je zavedený český inzertní portál, který již pátým rokem nabízí pravidelně aktualizované pracovní pozice mnoha oborů a zaměření.

V roce 2009 prošel portál práce InzercePráce.cz velkým redesignem a radikální změnu zaznamenal také systém vkládání inzerátů. Ten je nyní zcela zdarma a inzerent platí až za uskutečněnou akci – zobrazení detailu inzerátu a kontakt.

Kdo stojí za portálem InzercePráce.cz?

Prostřednictvím komplexních řešení plní cíle svých klientů a podporuje jejich růst na internetu. SOVA NET  – zřizovatel portálu inzerceprace.cz pomáhá zvyšovat návštěvnost, budovat značku, pronikat na zahraniční trhy, zvyšovat prodej i zlepšovat komunikaci se zákazníky. Firma SOVA NET také disponuje vlastními internetovými aplikacemi, jako jsou redakční systém xRED, komunikační nástroje xMAIL a xDESK nebo plánovací systém xWORK.

Chcete získat kvalitní zaměstnance nebo uplatnit své schopnosti v novém zaměstnání? Pomůžeme vám! Prohlédněte si aktuální nabídky práce, vložte svůj životopis a využijte všech možností, které vám Inzercepráce.cz nabízí!