Moderní ploty s dekorativním provedením

Když jsme s manželkou řešili stavbu domu, připadalo nám vybírání druhu plotu hodně v nedohlednu. Nyní je to ale konečně tady, na což jsme nebyli úplně připraveni. Hledali jsme proto, jaké druhy plotů jsou v současné době nejpoužívanější. Na první pohled se nám zalíbily betonové ploty. Ptáte se proč? Dřevěné ploty se nám sice líbily, ale o dřevěný plot se člověk musí moc starat, my jsme chtěli raději plot pokud možno bezúdržbový, který necháme instalovat a potom už se o něj nebudeme vůbec starat. Kamenné ploty se nám nehodí k domu a ploty kované se nám zdály trochu drahé.

Betonové ploty jsou skvělým řešením, protože splňují veškeré naše požadavky po stránce praktické i estetické. Naším cílem bylo vytvořit na zahradě oázu klidu a soukromí, kam se můžeme jít opalovat beze strachu, že nás budou okukovat kolemjdoucí, jak to na vesnici běžně funguje, nebo zde uspořádat párty s grilováním v naprostém soukromí. To nám betonové ploty beze zbytku umožní, proto jsme si jej také vybrali. Potom už zbývalo jen najít vhodného dodavatele. V České republice jich existuje několik, je však důležité vybrat si toho nejspolehlivějšího. Vsadili jsme na kladné reference od našich známých, kteří si betonový plot nechali postavit od firmy Betonovéploty.net.

Dostali jsme vzorník designů a barev, které Betonovéploty.net nabízí, a vybrali jsme si oboustranný betonový plot v designu štípaného kamene v barvě antracitu. Dále jsme si zvolili velikost plotu a tvar zakončení tak, aby se plot maximálně hodil k našemu domu. Plot jsme si objednali u firmy Betonovéploty.net včetně dopravy a montáže. Vše proběhlo velmi rychle, plot už nyní máme a každý den se na něj rádi díváme. Pokud i vy sháníte nový plot, vsaďte na kvalitní betonový plot od Betonovéploty.net, můžeme jen doporučit.