Rychlé založení společnosti s.r.o.

Jste malý živnostník a právě zvažujete, že si založíte svojí s.r.o.? Netroufáte si však na založení s.r.o. sami a hledáte vhodnou společnost zajišťující kompletní provedení tohoto úkonu? Zkuste společnost Profi-kancelář Praha, která je ověřeným specialistou na zakládání firem. Díky zkušenostem této společnosti máte záruku, že celý průběh založení s.r.o. proběhne dle odpovídajících zákonů a souvisejících náležitostí.

Rychlý proces založení s.r.o.

Celý proces založení s.r.o. trvá pouze 10 pracovních dní od sestavení notářského zápisu. Společnost Profi-kancelář navíc dává garanci, že pokud založení s.r.o. nebude zapsáno v obchodním rejstříku v dohodnutém termínu, dostanete slevu na založení firmy až do výše 100 %.

Založení s.r.o. a navíc poskytnutí sídla firmy se slevou

Kromě založení s.r.o. můžete též využít službu poskytnutí sídla firmy, tzv. virtuální kancelář, která tato společnost také nabízí. Je to velmi elegantní řešení pro společnosti, či podnikatele, kteří nepotřebují vlastní administrativní prostory a mohou je sdílet s dalšími podnikateli.

Jedná se v podstatě o pronájem registrační adresy se zajištěním běžné administrativy a kontaktu s klienty a úřady, o což se stará stálá každodenní recepce. Poskytnutí sídla je k dispozici na prestižních adresách Školská ulice, Praha 1, Karlovo náměstí, Praha 2 a Husinecká ulice, Praha 3. V ekonomické variantě je možné využít i adresy v Poličanské ulici na Praze 9. Pro nově založené firmy navíc sídlo firmy ve virtuální kanceláři se slevou.