Spolehněte se na dekorovaný betonový plot

Rozhodli jste se, že je třeba oplotit váš pozemek kvalitním plotem? Potom neváhejte a vyberte si betonový plot. Je to druh oplocení, který si nelze neoblíbit, vždyť má tolik skvělých vlastností! Nechte se okouzlit i vy a navštivte vzorkovou prodejnu, kde naleznete spoustu druhů betonových plotů. Navzdory perfektním praktickým vlastnostem jsou i esteticky velmi zdařilé a do detailů propracované. Můžete vybírat hned z několika atraktivních designových vzorů.

Velmi oblíbený je dekor štípaného kamene, stále častěji se objednávají také betonové ploty s dekorem cihliček. Aby váš plot nebyl pouze šedý, máte na výběr z několika základních barev betonového plotu. Betonový plot je také velmi variabilní, co se týká tvaru, můžete si vybírat, zda chcete mít plot rovný, zaoblený nebo s ozdobnou mřížkou. Populární je také betonový plot doplněný dřevěnými latěmi v různých barvách. Betonový plot tak působí opticky mnohem vzdušněji a příjemněji.

Na rozdíl od ostatních druhů plotu mají betonové ploty všechno, krásný design, který se hodí ke každému domu, ale také odolnost, pružnost, pevnost a dlouhou životnost, vydrží sloužit dlouhá léta naprosto spolehlivě. V čem tedy tkví recept jejich úspěchu? Základem je jejich univerzálnost a variabilita, které jsou způsobeny materiálem plotu. Betonový plot je vyroben z betonu stálého složení, který podporuje zejména mechanickou odolnost betonového plotu. Díky tomu je betonový plot dostatečně odolný, aby přečkal bez problémů všechny rozmary přírody. Nevadí mu tuhé mrazy, sníh ani prudký déšť, nic si nedělá ani z krupobití nebo prudkého střídání extrémních teplot.

Zajisté oceníte také bezúdržbovost betonového plotu, nevyžaduje totiž žádné zvláštní zacházení ani péči. Chcete-li tedy kvalitní designový plot s dlouhou životností, rozhodněte se pro betonový plot.