Velkoformátové kopírovaní a tisk od profesionálů

Navštivte naše centrum velkoformátového tisku, digitalizace a kopírování dokumentů v Ostravě! Díky bohatým zkušenostem a kvalitnímu technickému vybavení jsme schopni zajistit veškeré služby i u nadstandardních formátů.

Velkoformátové skenování

Velkoformátové skenování je určeno jak pro odbornou veřejnost z oblastí CAD, GIS, reprografie a reklamy, tak i pro širokou veřejnost, která s velkými formáty pracuje. Ke skenování je používán atestovaný barevný velkoformátový skener CONTEX HD4250plus. Zakázky zhotovujeme na počkání (při větším počtu skenovacích podkladů do druhého dne nebo dle domluvy). V případě potřeby velkoformátové skenování širších podkladů (až 1270mm) používáme skener CONTEX MAGNUM 50″ 6050. V tomto případě zakázky vyhotovujeme do druhého dne nebo dle domluvy.

Velkoformátový tisk

Velkoformátový tisk

Velkoformátový tisk je realizován na plotru HP DesignJet 4000ps, který patří do kategorie plotrů pro profesionální tisk ve fotografické kvalitě. Zařízení umožňuje tisk materiálů s těmito parametry:

  • šířka až  1067 mm,
  • délka neomezena,
  • rozlišení až 2 400 x 1 200 dpi při vstupním rozlišení 1 200 x 1 200 dpi na lesklé médium

Velkoformátové kopírování

Ke kopírování je používán atestovaný barevný velkoformátový skener CONTEX HD4250plus a plotr HP DesignJet 4000ps. Zařízení umožňuje velkoformátové kopírování materiálů s těmito parametry:

  • šířka až  1067 mm,
  • délka neomezena,
  • rozlišení až  800 dpi.

Nabízíme i speciální kopírovací práce, jako jsou zvětšování, zmenšování, čištění pozadí kresby.