Bazarové lyže pro děti i dospělé

Nabízíme vám velmi širokou nabídku bazarových lyží v Brně, kterou pravidelně několikrát za sezónu doplňujeme o nové modely. Tím vám jsme schopni garantovat neustálý přísun nového zboží, a tedy stále aktualizovanou nabídku lyží všech výkonnostních skupin.

Odkud bazarové lyže vozíme

Naše sekce bazarových lyží představuje ucelenou nabídku sportovních i rekreačních lyží pro muže i ženy. Při výběru zboží nezapomínáme ani na nejmenší „závodníky“, kterým patří největší část celé bazarové sekce. Důvod je zřejmý. Víme, kolik vás, rodiče stojí zimní vybavení pro vaše děti, proto se snažíme ulehčit peněženkám pestrou nabídkou bazarových lyží pro děti.

Veškeré bazarové lyže si sami pečlivě vybíráme a kontrolujeme jejich stav. Snažíme se, abyste za své peníze dostali opravdu kvalitní zboží, které vám bude sloužit řadu let. Pro lyže jezdíme do skladů po celé republice, které garantují původ lyží a vy si tak můžete být jisti, že o ně bylo dobře postaráno.

„Bazar lyží s osobně vybíraným zbožím“

Co u nás naleznete

Je těžké vyhovět všem zákazníků, ale i přes to se snažíme o ucelenou nabídku bazarových lyží, ze které si vybere téměř každý.

Dětské bazarové lyže

Dětské bazarové lyže tvoří podstatnou část naší nabídky. Je to dáno tím, že rodiče často pořizují svým dětem lyže z bazaru, jelikož jde o vybavení, ze kterého rychle vyrostou. Je proto celkem zbytečné kupovat nové lyže, když k prvním obloučkům bohatě stačí nějaké z bazaru. Výhodou je i možnost, lyže u nás opět prodat formou komisního prodeje. Jde tak vlastně o cyklus, kdy u nás lyže koupíte, používáte a zase prodáte.

Dámské bazarové lyže

Při výběru lyží do našeho bazaru v Brně myslíme i na něžné pohlaví. Proto jsou součástí bazarové nabídky i lyže, určené výhradně pro dámy. Dámské lyže mají jiné parametry než pánské a jsou konstruovány přímo pro ženy. Nebojte se koupě dámských bazarových lyží, vybíráme je s velikou pečlivostí, která garantuje dlouhou životnost.

Pánské bazarové lyže

Součástí našeho sortimentu jsou pánské bazarové lyže pro začínajícípokročilé i opravdu zkušené lyžaře. Největší zastoupení mají v našem bazaru lyže allmountain, avšak naleznete zde rekreační i sportovní slalomky. Nabídku aktualizujeme několikrát za sezónu a s největší pravděpodobnosti u nás tedy na začátku a v průběhu sezóny narazíte na jiné kusy.

Přijďte nás navštívit v naší prodejně a skiservise DAKO SPORT, kde vás rádi přivítáme a poradíme s výběrem.