Nebojte se založení s.r.o. v roce 2014

Abyste začali utvářet svůj sen a založení s.r.o. bylo pro vás spíš hrou než otravnou aktivitou, máme pro vás všechno, co budete skutečně potřebovat, a přitom na jednom místě. Pořiďte si ke své firmě virtuální kancelář a obchodujte nebo jinak podnikejte odkudkoli zrovna chcete či potřebujete. Využijte a zkuste založení s.r.o. v roce 2014, kdy vstupuje v platnost nový občanský zákoník a nový zákon o obchodních korporacích.

Založení s.r.o. do virtuální kanceláře

Neplaťte za to, co nevyužíváte plně, například za klasický pronájem kanceláře. Při založení s.r.o. od nás můžete dostat se slevou virtuální sídlo firmy v Praze. Díky tomu se vás náklady na kanceláře nebo konferenční místnosti týkají jen tehdy, když je skutečně budete využívat. Stejně tak vaše sídlo bude včetně poštovní schránky na jednom místě, ale vy tu nemusíte fyzicky být. Poštu i kontakty se zákazníky vyřídíme za vás, nebo je na vás odkážeme. Kdo chce, ten si vás najde a kromě toho, v Praze si vás najde opravdu každý.

Bližší informace o založení s.r.o. v roce 2014 získáte na webu společnosti Profi-kancelář s.r.o., který najdete na internetové adrese www.profi-kancelar.cz