Půjčit si můžete i bez doložení příjmu

„Žít na dluh“ není v dnešní ekonomicky složité době nic neobvyklého. Do situace, kdy je třeba akutně řešit momentální finanční krizi, se může dostat každý z nás. Pokud patříte do skupiny žadatelů, kteří při sjednání úvěru nechtějí nebo nemohou doložit své příjmy, z banky odejdete s nepořízenou. Řešení však pro vás existuje a je to nebankovní půjčka bez doložení příjmu. V krátké době tento typ půjčky zbaví starostí například nezaměstnané žadatele, kteří nemají pravidelný měsíční příjem. Půjčit si mohou i lidé pracující v neoficiálním pracovním poměru, bez možnosti doložit své příjmy.

Půjčka, která vás nezklame!
Mezi uchazeči o nebankovní půjčku bez doložení příjmu často patří i ženy na mateřské dovolené. Požádat o tento typ půjčky mohou také penzisté a výhodnou variantou je pro všechny žadatele, kteří výši svého příjmu dokládat nechtějí z důvodu nedůvěry ve finanční instituce. Půjčka bez doložení příjmů s sebou nese i další výhody. Například pro její sjednání není důležitý věk, lze ji vyřídit rychle a předem nehradíte žádné poplatky.

Jak požádat o půjčku bez doložení příjmů?
Pokud máte přístup k internetu, stačí vyplnit a odeslat jednoduchý online formulář. V něm žadatel uvádí, kolik potřebuje půjčit, na jak dlouho a důležité jsou i kontaktní údaje (jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo nebo e-mail). Jakmile bude půjčka bez doložení příjmů schválena, v dohodnutém termínu žadatel podepíše smluvní dokumentaci a v notářské kanceláři dojde k vyplacení hotovosti. Rozhodně není potřeba vyřizovat zdlouhavou agendu, celý princip u nebankovní půjčky bez doložení příjmu je rychlý, bezpečný a efektivní.