Renovace světlometů

Vlastníte automobil a chcete mu dopřát kvalitní servis, který vašemu vozidlu zajistí nejen kvalitní péči, ale především vám poskytne spolehlivost bezproblémového chodu.

Hledáte-li profesionální přístup, široký rozsah služeb pro váš vůz, kvalitní realizace veškerých nabízených úkonů, moderně vybavenou dílnu a vysokou časovou flexibilitu, čtěte dále. Tento článek vám dá tip na profesionální autoservis, u které si můžete zajistit kompletní péči o váš vůz.

Tím autoservisem je společnost AUTOHELP – Autoservis Praha 5, Pneuservis Praha, výměna oleje.

Autohelp.cz – renovace světlometů

Hledáte-li konkrétnější službu a to renovaci světlometů pro vaše vozidlo, tak také tuto službu pro vás společnosti AUTOHELP zajistí.

Jelikož zakoupení nových světlometů může být docela finančně náročné, je tady možnost jejich renovace. Takováto renovace vrátí stávajícím světlometům nový a udržovaný vzhled. Kvalitně provedená renovace světlometů odstraní ze starých zašlých světel odolné znečištění, škrábance i zašlost stářím.

Takováto renovace světlometů se provádí leštěním, jde tedy o povrchovou kosmetickou úpravu světlometů, která jim vrátí průsvitnost, čirost a navrátí původní vzhled a samozřejmě i účinnost.

Renovace světlometů představuje v podstatě levnější alternativu k výměně nových světlometů, výrazně tedy uleví vaší peněžence. Nekupujte tedy nové světlomety, ale kontaktujte Autoservis Autohelp, který vám nabídne velmi kvalitní službu renovace světlometů.

Chcete-li využít služeb autoservis Autohelp, můžete je kontaktovat pomocí těchto kontaktních údajů:
Tel.: +420 257 319 443
Mobil: +420 602 275 937
Email: autohelp_krska@volny.cz