V každé situaci extravagantní nehty

Každá žena, která o sebe dbá, ví, jak je důležité starat se o ruce. Ruce jsou totiž naší vizitkou, na každém kroku nás reprezentují, a proto je třeba, aby vypadaly pěstěně a udržovaně. Nevypadá dobře, když vidíte ženu s nestejně dlouhými zanedbanými nechty, obzvlášť pracuje-li s lidmi. V takovém případě je třeba starat se o ruce a nechty ještě pečlivěji.

 

Nechty vyžadují zvláštní péči, je třeba starat se o jejich kvalitu, délku i celkový vzhled. Pokud nejste spokojeny se vzhledem vašich nechtů, je třeba si vymodelovat nechty umělé, které budou vypadat reprezentativně. Pro modeláž potřebujete zejména kvalitní materiály, záleží pouze na vás, zda zvolíte pro modeláž gélové nechty nebo se zaměříte raději na akrylové nechty. Každý typ má svoje výhody, gélové nechty jsou velmi pevné, dobře se modelují a existuje opravdu velké množství různých modelovacích UV gélů, takže po designové stránce nebudete ničím omezeny. Můžete vybírat UV gély metalické, s glitry, neonové nebo perleťové. Pořídit si můžete také nejrůznější druhy zdobenie na nechty.

 

Akrylové nechty jsou jednodušší na modeláž, nejsou zapotřebí UV lampy pro vytvrzení UV gélu, protože akryl tvrdne samovolně na vzduchu. Akrylové nechty jsou tenčí, přitom však nepozbyly pevnosti ani pružnosti. Na druhou stranu je akryl mnohem tekutější a vhledem k tomu, jak rychle tvrdne, je třeba již mít s modeláží zkušenosti. Nicméně také akrylové pudry dostanete v mnoha různých barvách, odstínech a také s nejrůznějšími efekty. Rozhodující je, abyste dokázaly vytvořit vždy originální stylové nechty, které vás budou reprezentovat na úrovni.

 

Chcete-li nakoupit kvalitní materiály pro modeláž nechtů, navštivte specializovaný internetový obchod D-nails.sk, kde se nabízí kvalitní UV gély, akrylové pudry a veškeré další pomůcky pro péči o nechty a modeláž umělých nechtů.