Využijte naše virtuální sídlo firmy

Velmi účinné řešení, jak v této době ušetřit náklady na provoz firmy, je využít službu virtuální sídlo firmy v Praze. Co si pod pojmem „virtuální sídlo firmy představit? Znamená to, že dosavadní adresu vaší společnosti, kterou máte zapsanou v obchodním rejstříku jako oficiální sídlo firmy, si umístíte k nám do naší virtuální kanceláře v Praze. Výhodou je, že v sídle firmy nemusíte být osobně přítomni. Dále se dozvíte další výhody služby virtuálního sídla firmy.

Základní služby virtuálního sídla firmy u nás

Sídlo firmy je navíc na prestižních adresách v Praze 1, 2, 3 nebo 9. V každém našem kancelářském centru funguje každodenní recepci, která zajišťuje běžný provoz pro všechny klienty, kteří mají sídlo firmy na dané adrese. Tato recepce se stará o všechny administrativní služby: příjem, skenování a následné přeposílání korespondence, dále přesměrování či vyřízení telefonních hovorů, evidenci vzkazů a návštěv, které vás v místě sídla nezastihnou a mnoho dalšího. Podle toho jakou pražskou adresu si zvolíte se také bude odvíjet měsíční poplatek za virtuální sídlo. Naše podnikatelské centrum nabízí i další související služby. Nákup již existujících firem nebo založení nové s.r.o., registraci na obchodním rejstříku, finančním úřadě a vyřídí vše potřebné i s jinými potřebnými úřady.

Přehled jednotlivých programů:

  • MINI-SÍDLO – základní program
  • PROFI-SÍDLO – standardní a nejčastěji poptávaný program
  • PROFI-KANCELÁŘ – virtuální kancelář s profesionálním zázemím
  • moje PROFI – vlastní konfigurace služeb

Sídlo firmy lze objednat u firmy Profi-kancelář s.r.o. a rovnou využít i jejich adres a to na Praze 1, Praze 2, Praze 3 a Praze 9.