Za každých okolností dokonalé nehty

Nechty jsou pro každou ženu velmi důležité. Vždyť ruce vás reprezentují všude, kam přijdete. Proto je potřeba dbát na krásu a upravenost vašich nechtů, aby vypadaly vždy jako ze škatulky. Ne každá žena je tak nadaná, aby si dokázala sama zdobit nechty nebo si v případě potřeby vymodelovat nechty umělé. Proto existuje v dnešní době velké množství profesionálních nechtových designerek, které se o vaše nechty postarají za vás. Ať už zvládáte modeláž nechtov doma sama nebo si nechty necháváte modelovat v salonu, je důležité používat kvalitní modelovací materiály.

Mezi ty nejběžnější patří UV gély a akryl. Gélové nechty se vyznačují vysokou pevností a pružností, díky tomu vám vydrží bez problémů několik týdnů, zpravidla po čtyřech týdnech je potom třeba UV gél doplnit. Na trhu se vyskytuje velké množství různých výrobců a značek UV gélů, je však dobré rozlišovat ty kvalitní, které mají dlouhou životnost. Není žádný problém vybrat si UV gél v konkrétní barvě, konzistenci nebo s určitým designem. UV gély se prodávají barevné, metalické, neonové nebo také jako speciální termogély. Ty můžete také libovolně kombinovat, abyste dosáhli originálního efektu.

Pro modeláž gélových nechtov potřebujete ještě UV lampu, pokud se nechcete zdržovat s vytvrzováním UV gélu v UV lampě, můžete použít akrylový systém a vytvořit si akrylové nechty. Pomocí akrylu vytvoříte ještě pevnější nechty, které jsou také mnohem tenčí než gélové nechty, k modeláži není třeba používat UV lampy, protože akryl tvrdne samovolně na vzduchu. Také akrylové pudry seženete bez větších problémů v nejrůznějších barvách i s různými efekty, stačí si vybrat barvu, na kterou zrovna máte náladu nebo vám právě ladí k oblečení, a vymodelovat si nechty podle poslední módy. Navštivte i vy internetový obchod D-nails.sk, který se specializuje na sortiment nechtové kosmetiky.