Chceme atraktivní nehty

Nechty jsou často velmi diskutovaným prvkem vzhledu. Zejména ženy se starají o svůj vzhled, chtějí vypadat za všech okolností atraktivně. Proto je důležité vědět, jak se starat také o nechty, aby vypadaly vždy udržovaně. Jak tedy na to? Nejdříve je třeba si uvědomit, že nechty by měly mít stejnou délku a pokud možno stejný tvar. Ten se nejlépe udržuje pilníkem, nůžky se na nechty na rukou již téměř nepoužívají, stejně jako kovové pilníky, které způsobují třepení nechtů. Proto se dnes používají převážně papírové nebo skleněné pilníky.

Pro podporu růstu nechtů se používají nejrůznější přípravky a olejíčky. Pokud nemáte tak kvalitní přírodní nechty, nevadí, v dnešní době jsou velmi moderní umelé nechty, které skvěle nahradí přírodní nechty. Umelé nechty se modelují z UV gélů nebo akrylových pudrů. Záleží na každé ženě, jaké nechty jí více vyhovují. V každém případě umelé nechty jsou velmi oblíbené díky svému dokonalému vzhledu a variabilitě. Díky široké dostupnosti různých druhů a dekorů je možné si vybrat libovolné barvy UV gélů i akrylových pudrů, které se použijí k modeláži nechtů.

UV gély je možné různě kombinovat a vytvářet tak originální kombinace a vzory. Pokud je třeba ještě nechty dozdobit, můžete použít všelijaké zdobící laky na nechty a samozřejmě také zdobenie na nechty. Velmi oblíbené jsou zejména samolepky nejrůznějších barev a tvarů, dále jsou to různé druhy 3D zdobení, nitky, glittery, fimo plátky nebo také UV pigment. Zkrátka při modeláži nechtov se představivosti meze nekladou, snadno si tak můžete vytvořit pokaždé jiný design nechtov, aby se vám vaše nechty vždy hodily k oblečení. Díky modeláži se za vaše nechty už nikdy nebudete muset stydět, hrdě můžete vaše ruce s krásnými zdobenými nechty vystavovat na odiv. Starejte se proto i vy o vaše nechty, jak nejlépe umíte.