Prodejci automobilů využívají ke stavbě autosalonů ocelové haly

Prodejci automobilů kladou důraz při prezentaci vozidel na prostorné, moderní budovy autosalonů. Budovy musí splňovat nejpřísnější požadavky na elegantní design, moderní prosklenou fasádu a optimalizované prosvětlení přirozeným světlem.

Autosalony Astron nabízí optimální využití prostoru s širokým volným rozponem bez rušivých vnitřních sloupů. Náš systém ocelových konstrukcí umožňuje nápaditá a poutavá architektonická řešení. Součástí konceptu ocelových budov autosalonů je široká škála integrovaného příslušenství.

Autosalony z ocelových hal

Ocelové haly jako vhodné řešení

Autosalony z oceli zaručují špičkové zabezpečení budovy a vysokou odolnost vůči nepříznivým klimatickým jevům. Ocelové budovy autosalonů jsou stavěny s ohledem na životní prostředí. Ocelové haly autosalonů ve stavebním systému Astron charakterizuje vysoká variabilita, moderní architektonické řešení, vynikající tepelně-izolační vlastnosti a dlouhá životnost. Systém ocelových budov Astron je velmi flexibilní a umožňuje začlenění stavebních materiálů, jako např. sklo, beton aj. tak, aby zákazník získal budovu na míru.

Ve stavebním systému Astron bylo zrealizováno nespočet atraktivních autosalonů pro téměř všechny značky automobilů: Audi, BMW, Citroen, Lamborghini, Mercedes, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, VW a mnoho dalších. Astron má reference po celé Evropě – přesvědčte se sami!

Plánujete výstavbu nového autosalonu? Obraťte se na Astron a kontaktujte nás!