S virtuální kanceláří v Praze

Virtuální kancelář je služba založená na pomoci podnikatelům. Každý poskytovatel virtuální kanceláře pronajímá právnické osobě adresu, kterou si zapíše do obchodního rejstříku. Tato adresa je tedy sídlem virtuální kanceláře každého zákazníka. Pokud jde o podnikání fyzických osob tak se jedná vždy o adresu místa podnikání, která je zapsaná v živnostenském rejstříku. Naše virtuální kancelář Praha vám nabízí tyto služby ve třech oblíbených variantách. V každé variantě si můžete zvolit své virtuální sídlo dle svých představ stejně tak cenu a požadované služby.

Základní varianta virtuální kanceláře obsahuje sídlo společnosti nebo kontaktní adresu. Další služby je možné přikoupit za standardní ceny.

Jako začínající podnikatel máte určitě svůj podnikatelský sen. Cesta k naplnění tohoto snu není mnohdy jednoduchá. Založení společnosti s ručením omezeným je poměrně zdlouhavý proces, který v současné době většinou vázne na rychlosti odbavování na úřadech.

Založení vaší firmy u nás ve virtuální kanceláři Praha probíhá podle hesla „rychle nebo zdarma“. Ušetříme vám nutnost vykonat všechny úkony, které jsou pro založení společnosti s ručením omezeným nutné ( uzavření společenské smlouvy formou notářského zápisu, získání živnostenského oprávnění, zápis společnosti do obchodního rejstříku, registrace společnosti u finančního úřadu).

K procesu založení společnosti s ručením omezeným u nás stačí málo – zavolejte na 800 880 110 a během pár dní můžete být majitelem či majitelkou nové společnosti.

Další informace o nás najdete:

http://www.profi-kancelar.cz/