Podnikáme v Polsku

Chcete-li začít podnikat, musíte se nejprve stát podnikatelem. Obecně máte dvě možnosti, můžete se stát živnostníkem nebo založit společnost s r.o. Záleží pouze na vás, kterou cestu si vyberete. Zakládání firmy nebo společnosti v České republice má své zákonitosti, musíte splnit řadu podmínek a kritérií. Stejně tak je tomu v ostatních státech. České firmy často rozšiřují své pole působnosti až za hranice České republiky, a protože je mnohem jednodušší mít založenou polskou firmu, často se uchylují k jejímu založení.

Problém většinou nastane v komunikaci a porozumění všem potřebným pravidlům. Proto se tito podnikatelé obrací na kvalifikované pracovníky firmy Polpartner, která jim pomůže při založení firmy v Polsku. K založení firmy v Polsku je třeba taktéž splnit několik náležitostí, pokud však nehovoříte polsky, budete mít problémy, na úřadech se s vámi anglicky nikdo bavit nebude. Pracovníci Polpartner mají výhodu v tom, že hovoří plynně polsky i česky, snadno se s vámi tedy domluví, co přesně potřebujete, a na polských úřadech za vás vše vyřídí.

Založení firmy vyžaduje živnostenské oprávnění, něco jiného však je, když chcete zakládat společnost. Založení společnosti v Polsku vyžaduje skutečně kvalifikovaný přístup. Firma Polpartner je tu pro vás a zvládne zařídit všechny náležitosti pro založení společnosti v Polsku. Firma Polpartner se navíc zabývá také daňovým a finančním poradenstvím, provádí veškeré účetní služby a vše dvojjazyčně, to znamená, že jim budete rozumět vy i úředníci na polských úřadech.

Přenechte tyto organizační starosti na profesionálech a ušetřte si čas, který můžete věnovat raději vašemu podnikatelskému záměru nebo čemukoli jinému. Najměte si odborníky na založení společnosti v Polsku i vedení účetnictví, budete si pak moci být jistí, že je všechno tak, jak má být.