Účetnictví v Polsku v českém jazyce

V současné době se stále více člověk musí rvát o trochu pozornosti ze strany klientů. Jak postupně přibývá nejrůznějších firem, zpravidla ubývá zakázek připadajících na jednu firmu, proto je třeba rozšiřovat pole působnosti také do zahraničí. U českých podnikatelů je ve velké oblibě Polsko, kde často nacházejí ještě nenasycený trh a kde se jim daří. Expanze do cizího státu je sice výhodná, vyžaduje však také své náležitosti, zejména pokud se jedná o účetnictví v Polsku. Účetnictví v Polsku není rozhodně nic lehkého a je potřeba mu věnovat hodně pozornosti.

Protože většina českých podnikatelů neovládá polštinu vůbec nebo pouze na základní komunikativní úrovni, potřebují obvykle odbornou pomoc, co se týká polského účetnictví. Polpartner je polská firma, která se zabývá poradenstvím v oblasti účetnictví a financí, postará se o vaše daně i účetnictví v Polsku. Pro správné vedení účetnictví je potřeba dobrá znalost polských zákonů. Pokud polským zákonům nerozumíte, je na místě přizvat si odborníky, kteří se v nich vyznají.

Odborní pracovníci z Polpartner jsou pravidelně školeni v oblasti polského práva a účetní i daňové problematiky, máte tak zaručenou naprostou správnost vedení účetnictví. Pro české podnikatele má spolupráce s firmou Polpartner ještě jednu podstatnou výhodu, pracovníci komunikují v češtině, takže vám zajistí kompletní účetnictví v Polsku v českém jazyce, které je podle všech platných polských norem, a zároveň dostanete výstup v češtině, takže mu budete rozumět. Potřebujete-li se zaregistrovat na polských úřadech, zejména na finančním úřadě, pracovníci Polpartner vám pomohou. V případě potřeby vám zajistí registraci k DPH v Polsku nebo vám založí polskou firmu na klíč. Neváhejte a obraťte se i vy na spolehlivého daňového a finančního poradce Polpartner.