Vyklízení nemovitostí od profesionálů

Potřebujete-li vyklidit nemovitost, obvykle ani sami nepředpokládáte, kolik různých pokladů zde najdete. Člověk, ať chce nebo nechce, za svůj život nashromáždí velké množství věcí, až se sám potom diví, jejich vyklízení však není jen tak. Když se kamarádka poprvé stěhovala z podnájmu do vlastního bytu, nemohla uvěřit, kolik věcí se do těch dvou pokojů a kuchyně vejde. Chtěla pomoct, a tak mi zavolala, abych jí přišla pomoct vyklidit byt, myslela si, že nanosíme věci, naložíme je do auta a prostě odjedeme. Jenže to se mýlila, ani náhodou jsme se nepřiblížily jejímu původnímu plánu, že do oběda bude hotovo.

Věcí měla tolik, že by uživila i valník za Avii. Jejím kombíkem jsme musely jet několikrát, abychom všechno přestěhovaly, a to se nestěhoval žádný nábytek. Dalo nám to opravdu hodně zabrat, proto jsem se zapřisáhla, že už nikdy nebudu stěhovat nebo vyklízet žádnou nemovitost a pokud to bude třeba, najmu si na to odbornou firmu. Zanedlouho mi zemřela babička, která mi odkázala svůj byt v Praze. Což o to, lokalita nebyla špatná a byt byl v dobrém stavu, a tak jsem se rozhodla, že jej budu pronajímat. Nicméně do vyklízení jsem se už sama nepouštěla, byla jsem poučená, že takové vyklízení nemovitosti trvá dlouho a je potřeba mít systém. Proto jsem kontaktovala firmu Vyklizeno1-2, která se o všechno postarala.

Ani jsem nedoufala, že půjdou vyklízecí práce tak rychle, ve Vyklizeno1-2 pracují skutečně odborníci. Předem jsme se domluvili, jak bude vyklízení probíhat a co je třeba vědět. Přišli se na byt po babičce podívat, aby věděli, co je čeká, sepsali smlouvu a služby nacenili. Potom už se mohlo začít se samotným vyklízením. Práci odvedli skutečně skvělou, vše, co bylo dohodnuto, vyklidili a také uklidili, vyklízecí práce probíhaly skutečně velmi rychle, systematicky a přitom ohleduplně. Pokud potřebujete zlikvidovat pozůstalost, vyklidit dům nebo byt, kontaktujte Vyklizeno1-2.