Využijte výhod montovaných ocelových konstrukcí

V průmyslovém, obchodním, zemědělském či sportovním odvětví mají širokou škálu uplatnění ocelové konstrukce a montované ocelové haly. Pokud potřebujete postavit například skladovou nebo sportovní halu, kontaktujte spolehlivou firmu KOMOS Kroměříž, která se na montáž ocelových konstrukcí a výstavbu montovaných výrobních hal dlouhodobě specializuje. Tým firmy disponuje odbornou způsobilostí a bohatými zkušenostmi s projekcí, výrobou i montáží hal všech druhů.

Jaké jsou hlavní výhody?

Montáž ocelových konstrukcí má celou řadu předností. Především je poměrně rychlá a nevylučuje kombinaci se zděnými stavbami, případně prosklením. Kroměřížská společnost KOMOS vyrábí a montuje ocelové haly na zakázku, pro průmyslové i komerční využití. Montované ocelové haly, ať už se jedná o sklady, hangáry, garáže, stáje nebo výrobní dílny, jsou nenáročné na údržbu a vyznačují se dlouhou životností. Odolné haly mají moderní a nápadité provedení, takže dokáží zaujmout hned na první pohled.

Využití speciálních architektonických prvků

Objednat si zákazníci mohou nejen montáž ocelové skladovací nebo výrobní haly, ale i doplnění o konstrukční a zajímavé architektonické prvky. Které to jsou? Sekční vrata, dveře, prosvětlovací místa ve střeše či stěnách, větrací mřížky, okapní systémy nebo nosné ocelové konstrukce pro firemní loga. Na přání odběratelů KOMOS Kroměříž dodává ocelové haly s veškerým příslušenstvím pro kompletní a funkční stavbu.