Vyzkoušejte naše virtuální kanceláře Praha

Desetitisíce podnikatelů už to zjistily – založit si virtuální kancelář je nejen výhodné, ale i snadné. Ušetříte tím statisíce korun a navíc získáte sídlo na prestižní adrese. Poradíme vám, jak na to.

Výhod virtuálních kanceláří je nepočítaně. A začíná po nich sahat čím dál více byznysmenů. Ať už jde o obchodníky, úředníky nebo majitele menších firem. Pokud pro vás není nutností pronajímat si vlastní prostory, dejte vašim zaměstnancům šanci pracovat z domova – nejen, že tím ušetříte za náklady na energie, ale i desetitisíce za nájem. A to zvlášť pokud sídlíte v centru většího města. Pokud nepotřebujete nutně sedět v jedněch prostorách, založte si virtuální kancelář v Praze. My vám s tím rádi pomůžeme.

Virtuální kancelář v Praze

Prestižní adresy

V centru Prahy můžete narazit na zcela obyčejné domy, které toho v sobě ale skrývají víc než dost. Může v nich sídlit několik stovek firem. Zaměstnanci tam fyzicky nesedí – jen vy jako majitel máte všude zaznamenané toto sídlo. A vztahuje se vám k němu jen málo povinností – musíte si ho pečlivě označit, aby bylo dohádatelné. A je třeba, abyste pravidelně vybírali poštu. Pak už jen šetříte. Založení a provoz takové virtuální kanceláře v Praze vás totiž vyjde na směšných pár set korun, maximálně na pár tisíc korun měsíčně. Oproti pronájmu prostor v lukrativních lokalitách jde o směšnou částku. Ale ta služba, kterou vám virtuální kancelář prokáže, je neocenitelná.

Jak na to

Pokud si myslíte, že se vám nevyplatí mít vlastní kanceláře a vaši lidé mohou snadno pracovat z domova, je pro vás virtuální kancelář nejlepším řešením. Jenže jak ji založit? Jestli tápete a nejste si jisti, kde je to možné a co pro to musíte splňovat, obraťte se směle na naše konzultanty. Vše s vámi vyřeší a nabídnou vám řešení přesně vám na míru. Budete sídlit přímo v centru Prahy, v těch nejžádanějších lokalitách. Všichni budou jen žasnout. A vás to vyjde na pár set korun měsíčně.

A to už stojí za vyzkoušení, nemyslíte?