Bezpečnostní agentura Praha 4 – Agentura Masters servis

Vstupní prostor je vizitkou každé firmy. Nepříjemná recepční s nedbalou ochrankou zanechá velmi špatný první dojem. V dnešní době však má nejedna společnost za sebou mnohem závažnější nepříjemnou zkušenost. Některé firmy se marně potýkají s vandaly nebo zloději dokonce opakovaně. Začínat den s vyšetřovateli a marným sepisováním vzniklé škody vy ale nemáte zapotřebí. Vaše společnost bude dobře reprezentovat a vaši lidé i majetek budou nepřetržitě chráněni.
Stačí málo – vyhledat včas profesionální bezpečnostní agentura Praha Master Servis. Přímo na míru zpracuje vstupní bezpečnostní posudek a návrh interních pravidel pro činnost pracovníků v rámci vaší společnosti. Předloží i způsob ošetření mimořádných událostí. Profesionální bezpečnostní agentura disponuje nejen letitými zkušenostmi, ale i profesionálním zázemím v podobě řady proškolených strážných, kteří jsou schopni kvalifikovaně střežit Vaši firmu. Samozřejmé je i rozsáhlé technické vybavení a zabezpečení.

Bezpečnostní agentura Masters Servis Praha byla založena v roce 1993. Jejími klienty jsou zejména malé a střední firmy. I s přínosem vysoce kvalifikované práce se však tato bezpečnostní agentura stále drží na úrovni nákladů, která nepřevyšuje standardní rámec a možnosti menších klientů.

V současnosti zajišťuje široký rozsah ostrahy průmyslových podniků, nemocničních zařízení, kancelářských budov i obytných objektů. Všichni zaměstnanci mají zcela samozřejmě čistý trestní rejstřík, podléhají pravidelnému školení a zvyšování kvalifikace, jsou odborně na vysoké úrovni i zdravotně zdatní.