Dobrá zahrada se musí dobře zrealizovat

Zahrada je součástí našeho bydlení, ať už jde o zahradu soukromou u domu, nebo o veřejné prostranství obklopující místo, kde bydlíme. Naše firma Křeček a Plundra se zabývá návrhy a realizací zahrad již od roku 1991 a realizovali jsme stovky zahrad u obytných domů i na veřejných místech, na které se můžete podívat v naší fotogalerii. Specializujeme se také na v posledních letech tolik oblíbené střešní zahrady. Ty mohou být takřka bezúdržbové. Pokud i vy řešíte vybudování nové zahrady či rekonstrukci té stávající, nabízíme vám naše zahradnické služby v Praze a okolí.

V dnešní uspěchané době je každá volná chvilka vzácná a o to důležitější je umět si ji užít. Jednou z možností je relaxace v zeleni. Proto pečlivě dbáme na přání našich zákazníků ohledně návrhů zahrad, připravíme dvě nebo i více možných řešení a vy si určitě vyberete tu pro vás nejvhodnější, případně jejich kombinaci. Pokud chcete jezírko, pergolu nebo bylinkovou zahrádku, navrhneme i zrealizujeme pro vás, téměř cokoli si budete přát. Pomůžeme vám i s údržbou zahrady a péčí o ni, ať už jde o pokácení vzrostlých stromů nebo údržbu trávníků či živých plotů.

Dlouholetá tradice naší firmy a reference spokojených klientů je pro naše budoucí zákazníky zárukou, že i jejich zahradě věnujeme veškerou péči a úsilí. Kontaktujte nás a určitě budete našimi službami mile překvapeni a budete patřit mezi stovky našich spokojených zákazníků.