Nejlevnější vozíky

Nejlevnější vozíky

Web nejlevnější vysokozdvižné vozíky nabízí manipulační techniku za bezkonkurenčně nejnižší ceny. Web je spravován společností VZV Group s. r. o., která se letos stala největším distributorem manipulační a skladové techniky.

Nejlevnější vysokozdvižné vozíky nabízí opravdu výhodné ceny pro ty, kteří hodlají vozíky dále servisovat či upravit. Proč si kupovat drahé a stejně účinné vysokozdvižné vozíky, když my nabízíme levnější variantu?

Vozíky vykupujeme a prodáváme v tzv. surovém stavu, který omezí vaše náklady na nákup na minimum. Vybrat si můžete z velkého množství značek, na skladě máme například vozíky Linde, které jsou známé svojí spolehlivostí. Příznivci japonských značek jistě uvítají Toyotu či Nissan. V poslední době náš sortiment rozšířila technika americké společnosti Hyster.

Výhodou naší nové služby je skutečnost, že všechny tyto a další slavné značky mohou být součástí vašeho vozového parku za zlomek své původní ceny. Všechny nabízené vozíky jsou detailně popsány a zájemci o koupi se tak dozví všechny relevantní informace potřebné k uváženému rozhodnutí.

Dále nabízíme použitou skladovou techniku, včetně stále oblíbených ručně vedených paletových vozíků (a to již od 19 000,-), retraky či pracovní plošiny. Vše za ceny, které u konkurence neuvidíte.

Proč kupovat drahý stroj, když s námi to jde levně? Nejlevnější vozíky jsou tu pro vás a s nimi i náš tým, který vám pomůže vybrat vozík přímo na