Odborné účetnictví pro každou firmu

Opět se rok s rokem sešel a vy musíte řešit daňové přiznání? Dohání vás k šílenství muset věčně řešit účetnictví, shánět faktury a probírat se aktuálními zákony, abyste měli vše podle norem? Přenechte starosti s účetnictvím odborníkům a věnujte se pro vás mnohem přínosnějším činnostem. V České republice není takový problém sehnat odborné účetní, kteří se vám postarají o vedení účetnictví a daně. Pokud však podnikáte navíc v zahraničí, třeba v Polsku, znamená to spoustu starostí navíc. Už vždy vás bude trápit jazyková bariéra, je mnohem složitější orientovat se v platných právních předpisech a plnit odlišné požadavky, zejména co se týká účetnictví v Polsku.

Pokud tedy podnikáte nebo chcete podnikat v Polsku a rádi byste měli vždy v pořádku vaše účetnictví, svěřte vaše účetnictví v Polsku do rukou odborníků z firmy Polpartner. Zabývají se především vedením účetnictví a daňové evidence, provádějí registrace k DPH v Polsku a v případě potřeby vám založí firmu v Polsku na klíč. Všichni zaměstnanci jsou školeni, aby znali aktuální znění polských zákonů ohledně daní a účetnictví, navíc umí pracovníci plynně česky a samozřejmě také polsky. Díky tomu vám poskytnou neocenitelné překladatelské služby či asistenci při podepisování či domlouvání obchodních smluv, přeloží vám všechny potřebné dokumenty a mohou za vás jednat na úřadech.

Polpartner je jednička na polském trhu v oblasti účetnictví v Polsku v českém jazyce. Díky této službě můžete v klidu podnikat v Polsku, ale vždy budete mít přehled, jak je na tom vaše účetnictví. Výstupy dostanete v českém jazyce, takže je můžete předat vašemu specialistovi na účetnictví v České republice, který bude všemu rozumět. Účetnictví už pro vás strašáka představovat nemusí, buďte podnikaví a rozšiřujte pole působnosti vaší firmy neohroženě i do zahraničí.