PLOSINAPROVOZICKARE.CZ

Jedním z důvodů, které brání lidem se zdravotním postižením v prožívání plnohodnotného života, jsou nejrůznější architektonické bariéry. Přitom v současné době jsou k dispozici různá konstrukční řešení jako nájezdové rampy, výtahy, plošiny, či schodolezy, které umožňují efektivně zajistit bezbariérové přístupy, jak pro exteriéry, tak i interiéry.

Potřebujete efektivně vyřešit bezbariérový přístup a hledáte profesionální a spolehlivou firmu, která vám zajistí vše od realizace, přes instalaci až po následný servis? Firma MANUS Prostějov je tou pravou volbou. Společnost již řadu let spolehlivě řeší bezbariérové přístup a schody pro invalidy u bytových i nebytových prostor. Jejich špičková řešení přístupnosti pomocí pokročilé technologie, otevírají široké možnosti budování bezbariérových přístupů. Samozřejmostí je bezplatné poradenství s výběrem nejvhodnějšího technického řešení, které umožňuje překonání architektonických bariér s minimálními nároky na stavební úpravy.

Komfortní plošiny pro vozíčkáře, nájezdové rampy i schodolezy se vyznačují vysokou kvalitou a užitnou hodnotou. Při jejich konstrukci a výrobě je kladen mimořádný důraz na kvalitu, spolehlivost a bezpečnost těchto zařízení. Zajistí komplexní řešení, včetně zpracování projektu, umístění, montáže a také případných stavebních úprav. Následně pak poskytují záruční i pozáruční servis. Ke svým produktům nabízí i řadu nadstandardních doplňků, jako například sedačky, přístřešky, nájezdy, hlasitý hovor, signalizaci, bezdrátové ovládání atd. Přes vysokou kvalitu všech produktů, použité špičkové technologie a dodržení všech bezpečnostních hledisek, nabízí i velice příznivé ceny.