Pohřební ústav Praha – kompletní služby v pohřebnictví

Život přináší krásné, ale i hodně smutné události spojené s úmrtím blízkého člověka. V těchto těžkých okamžicích, kdy je potřeba zařídit spoustu věcí kolem pozůstalosti a pohřbu, se velmi hodí pomocná ruka. Pokud bydlíte v hlavní metropoli a jejím okolí, kvalitní služby vám poskytne Pohřební služba Praha. Všem zákazníkům nabízí široký sortiment pietních služeb na vysoké etické a profesionální úrovni.

Spolehlivá pomoc ve složitých chvílích
Pohřební služba HELFI komplexně zajistí veškeré náležitosti ohledně úmrtí. Její pracovníci jsou vám k dispozici nonstop – na telefonu. Pohřební ústav Praha vychází klientům vstříc možností online objednávat jednu z variant pohřbu, a to pohřeb bez obřadu. Online služba je určena pro region Praha a okolí. Jedná se o ekonomicky nejméně náročnou variantu, která je v dnešní době stále více vyhledávaná.

Bohatá nabídka pohřebních doplňků
Pokud si to zákazník přeje, navštíví ho pracovníci pohřební služby přímo u něj doma. Ochotně se zákazníkem domluví všechny detaily smutečního obřadu a poradí také s administrativními záležitostmi, které úmrtí člověka provázejí. Kremace Praha jsou zárukou důstojného rozloučení se zemřelým. Vyjma zajištění smutečního obřadu si zákazníci mohou objednat i pohřební doplňky, jako jsou rakve, urny, kytice nebo věnce. Na zakázku budou zhotoveny také urnové pomníky nebo náhrobky z přírodního kamene.