PROJEKČNÍ TECHNIKA – AVLED

Organizujete kulturní, společenskou, či jinou významnou akci? Hledáte způsob, jak se viditelně a profesionálně prezentovat? Potom použijte kvalitní projekční techniku! Ať se jedná o konference, kongresy, společenské, kulturní či sportovní akce, firemní prezentace, semináře, nebo výstavy, mají-li být opravdu úspěšné, neobejdou se bez kvalitního zajištění prezentační a projekční techniky.

Společnost AVLED Brno projekční technika. Nabízí Vám komplexní a nadstandardní služby v oblastech prezentační, konferenční a audiovizuální techniky. Zajistí na vaší akci perfektní obraz i zvuk, ve vnitřních i venkovních prostorách. Úspěch každé akce především! Nabízí prodej, pronájem i montáž veškerého potřebného vybavení, využívající špičkové moderní technologie v mnoha různých provedeních. Profesionální projektory a projekční plátna, interaktivní tabule, nebo LED obrazovky, mikrofony…to jsou pouze vybrané druhy z jejich široké nabídky.

Dokážou vám profesionálně poradit, efektivně vybrat nejvhodnější řešení na míru, navrhnout, naplánovat a nainstalovat veškerou AV techniku tzv. na klíč. Vycházejí maximálně vstříc veškerým i netradičním požadavkům na způsoby provedení prezentací, při zajištění nejvyšší kvality a provedení instalací. S maximální ochotou a spolehlivostí zrealizují jak malé zakázky, tak i velké projekty. Neváhejte se na ně obrátit, rádi vždy pro vás najdou profesionální řešení projekce. Společnost AVLED s.r.o., dále nabízí prodej, montáž a servis LED obrazovek a poskytování reklamy na vlastních LED obrazovkách.