Sháníte vybavení kosmetického salonu? Navštivte bewoman.cz

Pro fungující provoz vašeho kosmetického salonu je nezbytné špičkové vybavení. Veškeré přístroje pro zkrášlení a léčbu pleti vašich klientek (i klientů), včetně kvalitní modeláže nehtů a dalších procedur, můžete jednoduše objednávat v internetovém prodeji. Prvotřídní vybavení kosmetických salonů na bewoman.cz je určeno pro kosmetičky, kosmetology i provozovatele nehtových studií. Pokud jste se rozhodili nově a kompletně vybavit kosmetický salon, v online prodejně naleznete vše potřebné! Zboží je skladem, odběratelé se tedy nemusí obávat dlouhých čekacích lhůt.

Sortiment zaměřený na modeláž nehtů

V pestrém sortimentu internetové prodejny má své místo také nehtová kosmetika Bewoman. Provádíte profesionální modeláž akrylových nebo gelových nehtů? Objednat si můžete spolehlivé LED nebo UV lampy či zářivky a praktické brusky (frézky) na nehty. Nabídku gelových a akrylových nehtů doplňují osvědčené gel laky na nehty, rozmanité ozdoby na nehty, nehtové šablony nebo lepidla na nehty. Na objednávku vám budou dodány také parafinové vany, kosmetické kufry a další nástroje a pomůcky určené pro péči o nehty vašich klientek.

Produkty od ověřených dodavatelů

Chcete zákazníkům nabízet skutečně kvalitní kosmetické služby? Předpokladem je vybrat správné a funkční vybavení kosmetických salonů. Široká nabídka bewoman.cz zahrnuje pohodlná kosmetická lehátka, křesla a taburety, ale i kosmetické stolky a odkladače. Online pořídit si můžete také nezbytné paravány a zástěny. Nechybějí lampy s lupou, infrasauny, sterilizační autoklávy a další kosmetické přístroje. Pro kadeřnické oddělení vašeho salonu jsou v internetové prodejně připraveny mycí boxy, kadeřnický nábytek, křesla (včetně dětských) a různé jiné pomůcky.

Nepřehlédněte akční zboží

Vyhledávaná je kategorie s akčním zbožím, kde je za výhodné ceny aktuálně dostupná nehtová kosmetika, jako například sada na modeláž gelových nehtů, digitální bruska na nehty (s displejem), parafinová vana s příslušenstvím nebo lampa se zvětšovací lupou. Pokud si nebudete vědět rady s volbou vhodného zboží, neváhejte kontaktovat zkušený personál prodejny – a dozvíte se víc!