Sítotisk zaručuje kvalitní potisk všech běžně používaných materiálů

Většina firem má marketingem velmi dobře střežený příruční sklad (nebo skříň) s reklamními předměty. Krabici s propisovacími tužkami, diáře, pár dalších drobností, ovšem…mezi nejoblíbenější jednoznačně patří reklamní textil. Ať už si trička oblékne osazenstvo kanceláře v rámci přátelského sportovního turnaje, či se mají stát pozorností pro vaše klienty. Jsou to právě trička, která budí největší pozornost a jsou nejvíc vidět. I přes pevně danou přísnou firemní kulturu je možné originálně zazářit a dát prostor fantazii.

Ovšem někdy stačí málo a z dobře zamýšlené pozornosti se stane nepříjemné popíchnutí. „Poslyš, trička máte hezká, ale nějak se vám ten nápis loupe.“ A oloupané logo už není vizitka a původně originálním tričkem se nedají ani umýt okna.

Potištěná trička prostě musí být kvalitní a kvalitní musí být zejména jejich potisk.

Náš team vás těchto obav zbaví. Dokážeme si poradit s tvorbou grafického návrhu potisku a jeho přípravou pro tisk. Máte-li sami konkrétní představu, nebo si chcete vyzkoušet vlastní tvorbu, navrhněte a vytvořte si vlastní tričko sami! Rádi vám pomůžeme a poradíme. Nebudeme Vás vůbec omezovat. Vaše trička, váš nápad, naše provedení!

Používaná tisková metoda – sítotisk – zaručuje kvalitní potisk všech běžně používaných materiálů. Umožňuje užití široké palety barev včetně zlaté a stříbrné!

Vaše trička budou vaší skutečně dobrou a originální vizitkou a vaše klienty skutečně potěší. Námi potištěná trička obléknete s velkou chutí i vy a dokonce i ve svém volném čase.