Účetní služby pro účetnictví českých firem v Polsku

Právě v těchto dnech vrcholí celé roční snažení podnikatelů v podobě podávání daňového přiznání. Každý se snaží daně zvládnout tak, aby měl vše podle aktuálních norem a předpisů. Problém může nastat v momentě, kdy se člověk v účetnictví moc nevyzná. To potom může způsobovat nepříjemnosti, kontroly a třeba i pokuty. Proto existují daňoví a finanční poradci, kteří vám pomohou s daňovou uzávěrkou nebo vám ji sami vytvoří tak, aby bylo vše v pořádku.

V České republice to ještě tak velký problém není. Co třeba ale mají dělat firmy nebo podnikatelé, kteří obchodují v zahraničí? Často české firmy rozšiřují svou působnost do Polska. Polské účetnictví však patří k těm skutečně složitým. Abyste měli všechno správně, potřebovali byste znát veškeré polské zákony a platné normy, podle kterých se účetnictví v Polsku řídí. Běžný Čech se však v polských zákonech neorientuje, zafunguje navíc také jazyková bariéra, takže se ani pořádně nedomluví. Proto je nejlepší najít si odborného poradce v oblasti účetnictví v Polsku, který se o vaše účetnictví postará.

Tyto a mnoho dalších služeb nabízí polská firma Polpartner. Zakládá si na tom, že zajišťuje kompletní finanční a daňové poradenství, pracovníci jsou pravidelně odborně školeni a navíc komunikují plynně polsky i česky, takže se domluví bez problémů s úřady a zároveň vám vypracují účetnictví v Polsku v českém jazyce, takže mu budete rozumět. Neváhejte a spolehněte se na odbornou pomoc pracovníků firmy Polpartner.

Vedle polského účetnictví vám pomohou v případě potřeby také s registrací k DPH. Chcete-li mít zvlášť firmu pro podnikání v Polsku, založí vám Polpartner polskou firmu na klíč, povede kompletně vaše polské účetnictví a postarají se také o překlad veškerých potřebných dokumentů z polštiny i do polštiny. Nechte si v oblasti účetnictví v Polsku pomoci i vy, kontaktujte Polpartner.