Virtuální kancelář v Praze

office deskVirtuální kancelář – ptáte se jestli je to vůbec legální? Podle platné legislativy České republiky vám můžeme odpovědět jednoznačně ano. Jen si to projděme od začátku. Viditelné označení stálého místa podnikání? Ano, zařídíme. I další kroky zvládneme a přítomni tu stále fyzicky být nemusíte. Za vás budeme přebírat vaší korespondenci a předávat vám vzkazy, které vám vaši zákazníci zanechají v místě vašeho virtuálního sídla firmy.

Virtuální kancelář na atraktivních lokalitách

Naší virtuální kancelář Praha najdete v atraktivních lokalitách hlavního města Prahy a je jen na vás, kterou pražskou adresu si z naší nabídky vyberete. Virtuální u nás neznamená fiktivní, ale maximálně ekonomické, flexibilní a efektivní. Spousta věcí, které vás stojí peníze, vás jenom zdržují, zahlcují a ve výsledku vůbec k ničemu nevedou.

Nenechte se omezovat tím, co můžeme zařídit a vyřídit za vás. Buďte svoji a vdechněte svému podnikání takový styl, jaký sami chcete. Buďte svobodní. Vždyť o tom přece podnikání je a naše virtuální kancelář vám v tom může pomoci!