Zateplení fasád České Budějovice

Rychlost, spolehlivost a kvalita jsou těmi nejvýstižnějšími slovy pro firmu Romana Hajského z Českých Budějovic.
Tato firma specializující se na zateplení fasád budov různého využití je již ve svém oboru známou a svými zkušenostmi uznávanou firmou nejen v Českých Budějovicích, ale i v jejich okolí.

Výhod zateplení fasád budov (menších, větších domů a objektů, bytů, chat, veřejných budov…) nejen v Českých Budějovicích je nespočet. Snížení nákladů na vytápění, zlepšení tepelné pohody uvnitř objektu, nový vzhled fasád objektů, tržní cena domů či bytů, odstranění plísní nebo vyloučení vzniku trhlin vnějšího pláště jsou jen některé z těchto výhod.

Zateplovaní fasád prováděné firmou Roman Hajský z Českých Budějovic jsou jistotou, kvalitou a mnohaletou životností pro jakkoliv velkou budovu. Tato firma je držitelem certifikátu CEMIX k provádění zateplovacích systémů THERM P, THERM K a THERM M.

I když se firma Romana Hajského specializuje na zateplení fasád, má i mnohé další nabízené služby. Zabývá se aplikací šlechtěných omítek (mozaikových, pastovitých…), rekonstrukcemi fasád, povrchovými úpravami fasád, zednickými pracemi a také dodávkou služeb a materiálu související se zateplováním budov.

Pokud jste se stále nerozhodli, zda svůj dům či objekt v Českých Budějovicích zateplit, nebo nevíte, jak se zateplením domu vůbec začít, neváhejte se obrátit na firmu Roman Hajský. V této českobudějovické firmě naleznete mnoho užitečných rad a pomoc při vašem rozhodování ohledně zateplení či rekonstrukci fasády. Komplexní poradenství v této firmě, zhodnocení objektu a návrh řešení s postupem prací i materiálem vám jistě dodá spokojenost a úsměv na tváři.