Chcete bydlet v nově postaveném, moderním a stylovém bytě nedaleko centra a neplatit stále za podnájem?

Hledáte vhodné bydlení v širším centru Prahy a stále nacházíte hlavně nabídky na okrajové části s novou výstavbou? Rádi byste využili výhodné sazby hypoték a pořídili si v hlavním městě konečně svoje bydlení a přestali se stěhovat po podnájmech, ale v širším centru vám starší zástavba neposkytuje vámi hledaný komfort bydlení? Máme pro vás řešení. Nabízíme k prodeji nově postavené půdní byty, které nabízejí moderní a stylové bydlení přitom s velmi dobrou dostupností jak městské dopravy, tak i občanské vybavenosti.

Možná jste také zvažovali bydlení v nové výstavbě na okrajích Prahy, které může být na první pohled zajímavé a pěkné. Pokud byste ale měli možnost zeptat se jejích obyvatel, neuslyšíte rozhodně jen samou chválu. Nové bytové domy jsou postaveny ve velmi krátkých termínech, zdi nejsou dobře odhlučněny a praskají, obyvatelé stále řeší reklamace a přerušení dodávek vody či elektřiny není zrovna výjimkou. Starší zástavba pak sice může vyhovovat polohou, ale už ne požadavkům moderního bydlení, kde i po nákladné rekonstrukci lze jen těžko dosáhnout moderního a vyššího standardu bydlení.

Naše byty jsou oproti tomu postavené v bytových domech, které už si takzvaně sedly, mají kolem sebe dobrou síť městské dopravy, v dosahu jsou školy, školky, obchody a nebudete se tu cítit vykořenění a mimo hlavní dění. Přitom jsou nové, světlé a prostorné, navíc většinou s úchvatným výhledem na Prahu. Neříkáme, že se nemůže vyskytnout problém, i když se jim samozřejmě snažíme předejít, vybíráme kvalitní a námi již mnohokrát prověřené materiály a naši pracovníci mají dlouholeté zkušenosti. Půdními vestavbami se zabýváme již více než 10 let a díky této naší specializaci jsme již reklamace téměř vymýtili. Pokud se přesto vyskytne problém, řešíte ho přímo s námi. Půdní vestavby realizuje naše dceřiná společnost a nemusíte tedy pracně pátrat, u koho máte reklamovat zrovna to či ono. Vše je otázka jednoho telefonátu.

Víme, že na trhu s nemovitostmi je z čeho vybírat. Přesto je o naše půdní byty velký zájem a mnoho z nich je prodáno dávno předtím, než začneme s výstavbou. Ručíme za jejich kvalitu a navíc ještě provádíme další rekonstrukce a opravy na společných částech domu, takže s koupí našeho půdního bytu dostáváte ještě přidanou hodnotu v podobě zhodnocení celé nemovitosti.

Hledáte-li tedy nové, moderní a stylové bydlení nedaleko centra Prahy, kde byste nejen zhodnotili své peníze do budoucna, ale i zvýšili komfort vašeho bydlení na maximální možnou úroveň, podívejte se na nabídku společnosti Půdy realizace s.r.o. Věříme, že si z našeho seznamu vyberete tu pro vás nejlepší.