Deratizace

Obtěžují vás hlodavci, škodlivý hmyz, nebo mikroorganismy a hledáte zaručený způsob, jak se jich zbavit? Ochraňte spolehlivě svůj dům i firmu, využijte služeb deratizace, dezinsekce a dezinfekce od naší společnosti. Profesionální deratizace zabírá rychle a spolehlivě, a je mnohem efektivnější než likvidace hlodavců, či hmyzu vlastními silami, ve finále je také často výrazně levnější.

Naše firma Libor Čihák, je úzce specializována na zdravotně-technický servis v oblasti ochranné deratizace, dezinsekce a dezinfekce. Provádíme plošné i ohniskové deratizace všech druhů, podle potřeb a požadavků zákazníků. Zakázky jsou realizovány již do 48 hodin od přijaté objednávky. Pracujeme na vysoce profesionální úrovni, pružně, dynamicky a zároveň diskrétně. Využíváme bohaté zkušenosti, získané během dlouholeté praxe, které neustále doplňujeme o nejnovější poznatky z oboru. Při práci používáme pouze ekologické přípravky, které jsou minimálně toxické pro člověka a domácí zvířata.

Působíme nejen v Karlovarském kraji, kde patříme mezi největší deratizační firmy, ale také v celém regionu Plzeňském, Ústeckém, Jihočeském a Středočeském kraji, nevyjímaje Prahu. Jsme připraveni splnit i veškeré vaše požadavky v oboru deratizace – dezinsekce – dezinfekce. Provádíme rovněž celoroční péči o všechny objekty a poskytujeme kvalitní poradenský servis. Zdarma vám zpracujeme deratizační plán pro systémy řízení HACCP. Pokud vás zajímá průběh deratizace a přesná cena ve vašem konkrétním případě, neváhejte nás kontaktovat.