Lakovací kabina Naver

Současný trh nabízí bezpočet specializovaných firem, které se prezentují dodávkou lakovaných kabin pro nanášení nátěrových hmot nástřikem. Tato zařízení využívá především automobilový a nábytkářský průmysl. A´t už se pohybujete v jakémkoli oboru, jistě víte, že v rámci pořizování zařízení jako je lakovací box, sušící kabina či tryskací kabina se vyplatí dobře vybrat dodavatele. Pouze správně projektovaná lakovací kabina Naver vám může přinést požadovanou efektivitu a dokonale splní požadavky hygienických a bezpečnostních předpisů při povrchové úpravě výrobků nanášením nátěrových hmot.

V tomto směru vám můžeme doporučit společnost NAVER s.r.o.. Tato společnost nabízí zcela nezávaznou profesionálně vedenou konzultaci a zdarma vám poskytne předběžný návrh pro vaše pracoviště. Na základě dlouholetého působení v oboru vám odborně poradí a připraví kompletní podklady s návrhem ideálního umístění objednávaného zařízení včetně veškeré dokumentace pro stavební povolení. K základní výbavě kabiny patří systém odsávací vzduchotechniky s filtrací.

Součástí kabiny je kompletní elektroinstalace s odpovídajícím řídícím systémem. V rámci příslušenství lze kabinu vybavit zařízením pro dopravu výrobků, obslužnými plošinami, zařízením pro zachycování těkavých látek, stříkací technikou atd. Veškeré doplňující příslušenství se odvíjí od individuálních potřeb jednotlivých zákazníků či jejich výrobních potřeb. Rozměrově je lakovací kabina určena pro povrchovou úpravu různých typů dílců i celých výrobků. Navštivte stránky společnosti Naver s.r.o. a přesvědčíte se o komplexnosti a širokém spektru profesionálně dodávaných zařízení, které jistě osloví i vás a vaše potřeby výrobního provozu.