Nesnášíte malování skoro stejně tak jako stěhování? Pak jsme tu právě pro vás.

Všichni známe pořekadlo, že je lepší vyhořet než se stěhovat. Spousta z nás to má podobně v případě malování. A to hlavně ve chvíli, kdy malujete prostory, které zároveň užíváte, ať jde o byt, kancelář nebo obchodní prostory. Pokud jste pečliví, vše odtáhnete od stěn a přikryjete, což vás stojí skoro více času než samotné malování. Známe ale i případy, kdy si soused kupoval malé štětečky, aby se mohl nábytek nebo i obrazy obmalovat okolo.

Neztrácejte čas a nervy, naše firma malířství Malík nejen že zajistí v Praze a okolí malování, lakování, tapetování nebo speciální úpravy povrchů jako je v poslední době tak oblíbená imitace betonu, ale zároveň finální úklid, takže přijdete opravdu k hotovému. Naši pracovníci jsou profesionálové a tak například restaurování dřeva provádíme dle technických postupů památkářů.

Zdarma vám připravíme cenový návrh a garantujeme vám, že ceny dodržíme a jsou neměnné. Žádné dodatečné nadnáklady nebo skryté položky. Zakládáme si na férovém jednání a i proto na trhu působíme již více než 20 let. Pokud chcete pro malířské práce v Praze opravdu solidní firmu s dlouholetou zkušeností, vysokou kvalitou provedených prací a referencemi od prověřených institucí, kontaktujte nás zde.