Označování a identifikaci výrobků je nutné řešit komplexně

Každý podnik, který produkuje vlastní výrobky nebo dodává na trh výrobky s vlastním označením, musí vhodným způsobem vyřešit jejich identifikaci. Každé takové řešení by mělo být efektivní, jak po technické, tak po ekonomické stránce. Zkušenosti ukazují, že jedině komplexní řešení označování a identifikace výrobků může splnit oba požadavky.

Společnost AG FOIL Bohemia patří mezi největší výrobce v oblasti označování a identifikace výrobků a je schopná svoji nabídkou a službami splnit náročné požadavky zákazníků. Komplexní řešení podle AG FOIL začíná osobní konzultací, návrhem řešení a pokračuje dodávkou zařízení a spotřebního materiálu pro označování výrobků.

AG FOIL Bohemia dodává termotransferové tiskárny značek Sato, Zebra, Avery Dennison, Datamax, speciální barevné tiskárny Primera, InkJet tiskárny, příslušenství k nabízeným tiskárnám, aplikátory etiket, inkousty a ředidla.

V nabídce je také široký sortiment spotřebního materiálu pro označování a identifikaci. Jedná se zejména o samolepící štítky, print etikety, termotransferové fólie pro tisk čárových kódů, datumovací fólie, textilní etikety, samolepící logistické etikety, nesamolepící grafické etikety a další.

Všechny výrobky jsou nabízeny ve standardních rozměrech. V případě potřeby je možné jejich přizpůsobení konkrétním požadavkům zákazníka.

Produkty AG-FOIL Bohemia slouží nejen svému účelu, ale také životnímu prostředí. Vedení společnosti dbá na vysokou profesionalitu zaměstnanců, neustále zdokonaluje a modernizuje technologie a usiluje o co nejlepší služby zákazníkům. AG-FOIL Bohemia je obchodně výrobní společnost s dlouholetou výrobní tradicí. Má k dispozici moderní technické vybavení a široký výrobní rozsah.