Předprodej vstupenek na ZUBRFEST 2014 startuje v pondělí 19. května

Pivovar Zubr opět zve své příznivce a nejširší veřejnost do svého areálu, kde 21. června proběhne ZUBRFEST 2014, který nabídne atraktivní program, skvělé pivo i rozmanitou nabídku občerstvení. Hlavními hvězdami letošního ročníku jsou kapely Monkey Business, Walda Gang a zpěvačka Věra Špinarová. Nabitý hudební program doplní zvuky burácejících motorek, protože svoji Freestyle motocross show přiveze několikanásobný mistr republiky v superkrosu Petr Kuchař. Nebudou chybět ani exkurze do pivovaru a slavnostní ohňostroj, který celou akci zakončí.

„Pro návštěvníky chystáme opět bohatý program. Myslím, že na své si přijdou všichni příznivci dobré zábavy, ať už to jsou hudební fanoušci, motokrosoví nadšenci či ti, kteří přijdou ochutnat nefiltrované nepasterizované pivo z ležáckých tanků a užít si atmosféru,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru a dodává: „Na loňský ročník jsme slyšeli samé pochvalné ohlasy, doufáme tedy, že i letos udržíme laťku nejméně stejně vysoko.“

Točit se bude ZUBR Gold, tmavý Classic, ochucená piva Yuzu & Limeta a Cider Mix i nealkoholický ZUBR Free. Celkem bude pro návštěvníky připraveno 96 výčepních míst. Pivo (Zubr Maxxim a Zubr Prémium) vedené pivovodem přímo z ležáckých tanků bude možné zakoupit na dvou prodejních stanovištích. Posílena bude také nabídka nealkoholických nápojů, poprvé bude možné ochutnat nové limonády z produkce pivovaru – Z Malinu a Z Citron. Samozřejmě se nezapomnělo ani na občerstvení v podobě gastronomických specialit.

Vedle hudebního programu, který bude probíhat na dvou podiích – GOLDEN STAGE a FREE STAGE, budou pro návštěvníky připraveny soutěže s pivní tématikou, například oblíbená stavba věže z přepravek, tzv. ZUBR TOWER. Exkurze do pivovaru budou probíhat od 10 do 17 hodin. Jedním z vrcholů celého dne bude i exhibiční show skvělých motocyklových jezdců Petra Kuchaře, Ondřeje Záruby a Matěje Česáka, která bude rozdělena do tří částí. Návštěvníci se mohou těšit na úžasné triky a obraty s motorkou ve vzduchu, při kterých se člověku doslova tají dech.

Cena vstupenek v předprodeji, který začíná 19. května, je 100 Kč, na místě pak 120 Kč. Oproti loňsku se také rozšiřuje počet míst, kde je možné vstupenky v předprodeji zakoupit. Kromě podnikové pivovarské prodejny a KIS Přerov, budou v prodeji také v Rádiu Kroměříž (v budově Domu Kultury), TIC Hranice a MIC Olomouc.

 

Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí holdingu PMS. V loňském roce získala značka ZUBR Gold ocenění Absolutní vítěz mezi všemi značkami na soutěži Zlatý pohár Pivex 2013 a obhájila tak ocenění z předešlého roku.

Zobrazování obrázku ZUBRFEST 2014.jpg

www.zubr.cz  |  www.zubrfest.cz