Proč si koupit bezúdržbový betonový plot

Je přirozené, že chceme bydlet v hezkém domě. K hezkému domu však patří také plot. Ploty mají funkci většinou ochrannou, střeží naše soukromí před zvědavci a zároveň také naše zdraví a majetek před cizím vniknutím. Proto bychom na jednu stranu měli rádi kolem domu autoritativní plot, který bude odrazovat svým pevným vzhledem, na druhou stranu zase by měl být také trochu okrasný, aby se hodil k domu a nepůsobil jako vězeňská zeď. Univerzálním řešením pro tyto případy jsou betonové ploty.

Betonové ploty jsou vyrobeny z vysoce kvalitního českého betonu stálého složení, který plotu propůjčuje neobvyklou pevnost, odolnost a zároveň pružnost. Betonové ploty jsou díky svým vlastnostem téměř bezúdržbové, nebudete se tak už muset starat o výměnu latěk plotu nebo nátěr starého pletiva. Ruku v ruce s odolností jde také velmi dlouhá životnost, můžete se spolehnout, že betonové ploty vám budou spolehlivě sloužit po dlouhé desítky let.

Jak ale betonové ploty vypadají? Betonové ploty se skládají z jednotlivých plotových desek, které se zasouvají mezi plotové sloupky. Desky i sloupky jsou k dispozici v různých provedeních a designech, můžete vybírat z velkého množství dekorů a také barev. Díky tomu jsou betonové ploty velmi variabilní, každý si může vybrat, jak bude právě jeho plot vypadat. Velmi oblíbené jsou betonové ploty s dekorem štípaného kamene nebo skládaných cihel v nejrůznějších barvách, moderní je třeba antracit nebo písková.

Pro ještě širší možnosti můžete vybírat také tvar zakončení plotu, k dispozici jsou vám rovné desky, obloukové nebo s ozdobnou mřížkou a také se často používá aplikace dřeva, aby se plot opticky odlehčil a oživil. Nejnovějším hitem jsou oboustranné betonové ploty s krásným designem na obou stranách plotu. Neváhejte a rozhodněte se pro betonový plot i vy.