Samolepicí etikety na vaše výrobky zařídí etiketovací stroj od firmy BFK

Dáváte přednost letité tradici a ověřeným českým výrobkům? Potřebujete etiketovací stroj, máte o něm přibližnou představu, ale potřebujete doladit některé specifikace nebo přizpůsobit jej vašemu provozu? Přesně s tím vám rádi v BFK spol. s r.o. pomůžeme a zajistíme, abyste byli spokojeni tak jako desítky našich zákazníků z tuzemska i zahraničí.

Naše etiketovací stroje jsou vysoce hodnoceny nejen pro svoji spolehlivost, ale i díky přizpůsobivosti jejich částí a to nejen v rámci obalů pro etiketování, ale i pro vysokou adaptaci na již zavedené výrobní linky. Umíme lepit etikety na obaly kruhové, hranaté, oválné či jinak atypické a to ve svislé i vodorovné poloze. Nejsou pro nás problém ani víčka nebo více etiket najednou. Pokud vaše výroba umožňuje pouze manuální vkládání těchto obalů, ani to není problém.

Etikety se odvíjejí z role a tu je samozřejmě potřeba včas vyměnit. Jinak vyrábíme bezobslužné stroje, které jsou velmi efektivní, umí lepit etikety s přesností +/-0,3 mm a zároveň jsou velmi rychlé, i pod 1 vteřinu na výrobek.

Samozřejmostí je nejen přizpůsobení strojů vašim potřebám, ale i zaškolení, výroba náhradních dílů, opravy v záruce i po ní. Jsme schopni vám vyrobit i etiketovací stroj mimo naši obvyklou nabídku takzvaně na míru, dodací lhůta nebývá delší než 2 měsíce.

Na trhu se pohybujeme již od roku 1991 a to svědčí o spokojenosti našich zákazníků i naší spolehlivosti, kvalitních strojích a komplexním servisu, který je pro nás samozřejmostí. My i naše stroje pracujeme pro vás.