Vázací pásky

Nedílnou součástí každého výrobního procesu je nalezení ideálního logistického řešení tak, aby se vaše výrobky dostaly co nejjednodušším a bezpečným způsobem ke svému odběrateli. Pro mnoho výrobků v obalové technice je velkým pomocníkem v přepravě vázací páska. Je to zaručeně bezpečný a pevný způsob spojení, který zásadně ulehčí následnou manipulaci.

Vázací páska je klíčovým bezpečnostním prvkem a obzvláště tady se vyplatí upřednostnit spolehlivost před krátkodobým ziskem či mírnou úsporou. Je tedy naprosto na místě oslovit s poptávkou vázací techniky firmu, která nabízí tuto obalovou techniku v souladu s nejmodernějšími technologickými i bezpečnostními pokyny a splňuje ty nejpřísnější technologické normy.

Strapping s.r.o. vám dodá vše, co v oblasti balení ocelovou vázací páskou a PP / PET / PES vázací páskou pro páskování dopravy zboží můžete potřebovat. Na základě letitých zkušeností vždy najdou perfektní řešení, vázací prostředky, které vyhoví vašim potřebám pro všechny druhy pásky: pro ruční nářadí – páskovačky, pro pneumatické ruční nářadí až po pro plně automatické páskovací systémy.

Firma dodává vázací pásky ve variantách bez spon, které jsou založeny na mechanickém nebo pmneumatickém principu či páskovačky s plně automatickými možnostmi až po páskovačky pro velmi těžká břemena s použitím spony. Pro kompletní dodávku vázací techniky pak nabízí i pokročilou vázací – obalovou – techniku – stroje pro ocelové a plastové pásky, se zcela automatickým nebo poloautomatický provozem.