Zvažujete pořízení klimatizace nebo tepelného čerpadla do vaší firmy nebo domácnosti?

Naše společnost CVB s.r.o. je již zavedenou značkou na trhu s výbornými referencemi a dlouholetou historií. Rádi vám pomůžeme s výběrem, montáží a následným servisem, abychom výrobkům maximálně prodloužili životnost.

CVB klimatizace byla založena v roce 1997. Nejsme tedy žádným nováčkem a specializujeme se právě na vše okolo klimatizací, vzduchotechniky, ventilátorů, tepelných čerpadel nebo čističek vzduchu. Prostě na vše, co vám umožní lépe dýchat. Spolupracujeme přímo s výrobci klimatizačních jednotek jako je YORK, Toschiba, Samsung, Fuji, LG, Airwell, Acond a Sinclair. O vše se postaráme od začátku do konce. Dle vašich potřeb zpracujeme analýzu, připravíme vám cenovou nabídku s několika variantami, zajistíme kompletní dodávku zařízení, zařídíme montáž včetně stavebních úprav a následný úklid. Samozřejmostí je následný servis a pravidelné preventivní prohlídky.

Pokud již jste majitelem klimatizace, tepelného čerpadla nebo vzduchotechnické jednotky a nejste spokojeni s jejich provozem, dejte nám vědět. Zajistíme vám technika, který zařízení zkontroluje a doporučí, jak dále postupovat, aby vše pracovalo tak, jak má. Tato služba je pro vás zdarma.

Postaráme se i o vaše automobily nebo stroje ohledně servisu klimatizace. Pokud jsou ještě v záruce, není to již díky blokové výjimce problém. Vyřešíme jak případný zápach, tak i nefunkční nebo jinak poškozené klimatizace.

Jsme velmi hrdí na ocenění, která jsme získali. Obzvláště na reference našich zákazníků, kteří nelitovali času a napsali své hodnocení. Díky tomu jsme již třetím rokem hodnoceni jako Kvalitní firma. Dále jsme členy APEK, kde se sdružují internetové obchody, které poskytují kvalitní služby ve svých e-shopech. Máme také certifikát Česká kvalita (známý také jako Czech Made) a dTest ohodnotil naše obchodní podmínky maximálním počtem bodů. Zrealizovali jsme již přes 3 tisíce zakázek a spokojenost našich zákazníků je nejen naše priorita, ale i naše filozofie.

Již brzy oslavíme 20 let naší existence a to bychom bez kvalitních služeb nedokázali. Pokud nám svěříte vaše představy, budete s naší péčí zcela jistě spokojeni také vy.