Haná – kraj plný památek

Uvažujete o pořízení reality na Hané? Tento kraj je bohatý na přírodní krásy i pracovní příležitosti. Proto je dobrý pro firmy i osoby hledající pracovní poměr, pro studenty a také vícečlenné rodiny. Srdcem Olomouckého kraje je olomoucký okres, jež má největší rozlohu v tomto kraji. Jsou do něj zahrnuta města s památnými stavbami (psala se zde historie) i armádou využívaný újezd Libavá a další přírodní úseky. Olomouc je zejména univerzitní centrum uprostřed Moravy. Poctili ji svými návštěvami kupř. Ludwig van Beethoven a Jan Ámos Komenský. Vedlejší město Prostějov má tradičně jako druhé jméno město módy.

Byty ve městě Olomouc bývají k prodeji a též na pronájem. Jsou to objekty pro rodinné a též pracovní využití. Například byty různých dispozic, ale také rodinné domky, chalupy, sady, kancelářské prostory, prostory pro skladování, výrobní haly atd.

Hodiny s orlojem je mimo Olomouce i v městě Prostějov. I nabídka realit v Prostějově je standardně pestrá. Město Prostějov obestírá čistá příroda a příležitosti pro čilý turistický ruch, vč. sportovního vyžití. Navštěvované bývají například turistické trasy.

V těchto okresech leží též přírodní památky, kupříkladu NP Na Skále. Architektonické stavby, které stojí za zmínku, jsou např. Svatý kopeček u Olomouce a zámek Tovačov. Leží tu taky lázně ve městě Skalka a lázně v Teplicích nad Bečvou.

Průmyslová výroba se zaměřuje na např. potravinářský průmysl, strojírenství (vč. leteckých motorových dílů), textilní výrobu a průmysl elektrotechniky. Díky různým možnostem prožití dovolené jsou nabídky práce i v turismu. Celkově jsou pracovní příležitosti v Prostějově a sousedních okresech příhodné.