Imitace betonu a jeho využití v malých i velkých prostorech nahradí malování jen částečně

Naše firma poskytuje malířské a lakýrnické práce v Praze již od roku 1990. Od té doby jsme zaznamenali mnoho módních vln a různých trendů, ať už to byly různé nástřiky, štuky nebo povrchy tapet. Ty kvalitní z nich se na trhu udržely a jsou oblíbené dodnes.

Mezi ty speciální úpravy povrchů, jež jsou oblíbené již roky, patří bezesporu imitace betonu, zvaná též někdy jako betonová stěrka. Její unikátní industriální vzhled je nutné pečlivě včlenit do interiéru. I když tuto imitaci betonu můžeme nabídnout v široké škále odstínů a zpracování, je třeba stále mít na paměti, že slouží především k oživení interiéru jako designový doplněk a proto ji doporučujeme použít uváženě, například na jednu stěnu v interiéru a zbytek vhodně doplnit malováním. Vzhledem k dlouhé trvanlivosti a vysoké odolnosti vůči mechanickým vlivům ji používáme i na zátěžová místa jako jsou stěny u schodiště nebo výtahu. Díky tomu, že je neporézní, dá se použít i v koupelnách a sprchových koutech. Tato metoda je velmi pracná, nanáší se v několika vrstvách a různě se upravuje, ale výsledek vždy stojí za to.

Pokud hledáte malířskou firmu v Praze a zároveň chcete použít imitaci betonu, není nic jednoduššího, než se obrátit na naši firmu malířství Malík. Poskytneme vám profesionální služby na vysoké úrovni, malířské i lakýrnické práce a kromě toho i mnoho dalších speciálních úprav povrchů jako je právě imitace betonu, benátský štuk nebo antická zemina. Obraťte se na nás, rádi vás o svých kvalitách přesvědčíme.