Ubytování v centru Brna – penzion Derivia

Pokud byste rádi strávili prodloužený víkend v příjemném městě, kde to žije, kde máte možnost širokého kulturního i sportovního vyžití… Pokud jste milovníci Čech a Moravy a láká vás se na pár dní zastavit v Brně, centru jižní Moravy, rádi vám pro pobyt doporučíme Penzion Derivia Brno. V rámci lokality penzion Brno centrum patří mezi nejlépe situovaná ubytování. V tomto krásném penzionu budete přímo uprostřed všeho dění, na dosah kulturního centra i zábavních možností. Zároveň si však můžete klidně odpočinout bez zbytečného hluku a vychutnat pobyt v příjemně zařízených a vybavených pokojích.

Všechny nabízené pokoje jsou laděny v příjemných odstínech a jsou plně vybavené pro váš odpočinek a relaxaci. Single pokoje, pokoje dvou a třílůžkové mají každý své vlastní sociální zázemí. K dispozici je telefon, připojení k internetu i vlastní TV. Společné prostory vnitřní i venkovní jsou vám rovněž kdykoli k dispozici k příjemnému posezení. Pokud vás město unaví, můžete kdykoli využít v přízemí penzionu služeb kavárny a lobby baru. Samozřejmě jste zváni i k návštěvě naší stylové restaurace.

V rámci rozšířené nabídky služeb vám kromě komfortního ubytování mohou předložit i množství doplňkových služeb, které jistě zpříjemní váš pobyt. Umožní relaxovat a vychutnat si všechny výhody krásného města Brna. V rámci relaxace doporučujeme služby fyzioterapeutky, které je vám k dispozici kdykoli přímo v penzionu. V rámci komplexních služeb je zde i nabídka fakultativních výletů přímo na míru včetně velmi oblíbených výletů po jižní Moravě s návštěvou vinných sklepů a ochutnávkou vína. Milovníkům historie může být zajištěna návštěva kulturních památek, hradů a zámku v blízkém i širším okolí. Personál vám rovněž může zajistit vstupenky na různá divadelní i hudební představení. Pro veškeré výlety a doplňkové cestovní služby jsou k dispozici profesionální řidiči.

Penzion Derivia si zakládá nejen na dobrém vkusu a vybavení, ale zejména na profesionálním vystupování, znalosti anglického jazyka, flexibilitě, spolehlivost i patřičné kultuře oblékání a vystupování. Pokud hledáte penziony v Brně, seznamte se blíže i s touto nabídkou. Jsme si jisti, že vám mohou nabídnout ubytování ve velmi příjemném prostředí a mnoho doplňkových služeb jako samozřejmý bonus navíc.