Interiérové tapety

Každý se doma chce cítit pohodlně, aby zde mohl relaxovat, přemýšlet a někdo i pracovat. Tomu je třeba přizpůsobit také váš interiér. Móda strohých bílých zdí je dávno pryč, v současné době letí tapety. Tapety na zeď mohou nést zajímavé motivy, můžete si tak do vašeho obývacího pokoje pořídit obrázek vašeho oblíbeného města, krajiny nebo třeba vysněného automobilu. Tapety se hodí do kterékoli místnosti vaší domácnosti, stačí si vybrat vhodný motiv.

Vezměme si obývací pokoj, zde máte skutečně otevřené všechny možnosti, záleží pouze na vás, do jakého stylu budete obývací pokoj ladit, tapety můžete použít na celou zeď nebo naopak pouze jako obraz, vhodné jsou papírové tapety, vliesové tapety i 3D tapety. Pokud se rozhodnete pro fototapetu se vzorem, která vám v interiéru nahradí obraz, můžete zvolit nějaký přírodní motiv, který navodí dojem, že z vašeho obývacího pokoje se můžete vydat rovnou do zelené zahrady nebo se rozhodněte pro ozdobnou bordurou ohraničený obraz vašich oblíbených zvířat apod. Motiv vybírejte tak, aby se hodil svým stylem ke zbytku místnosti.

Jídelna vyžaduje poněkud menší motivy, zde se výborně využijí dekorace na zeď v podobě barevných samolepek na stěnu. Tyto samolepky si můžete libovolně uspořádat, kombinovat a doplnit tak nenásilně a jednoduše váš interiér a ozvláštnit a oživit tak prázdné bílé stěny. Do jídelny se hodí motivy květin, abstraktní vzory nebo tématika s kávou či jinými pochutinami.

Také kuchyň je místem, kam se hodí tapety na zeď. Často se omyvatelné tapety používají na zeď za kuchyňskou linku místo obkladů, můžete si pořídit také speciální tapety na ledničku. Kuchyňskou linku můžete pomocí tapet také snadno zrenovovat, stačí vybrat si vhodnou tapetu a nalepit ji na dvířka kuchyňské linky, vaše kuchyň bude vypadat hned jako nová. Jak vidíte, tapety na zeď mají skutečně široké využití, neváhejte a pořiďte si moderní tapety i vy.